Конструктор SLUBAN M38-B0888 машина, від45дет., 16шт.(8видів) в диспл., 29-20-19см.

Артикул:M38-B0888
  • Категорія: Категорія А
  • Країна похождення: КНР
  • Тип матеріалу: пластиковий для хлопчиків

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис

Придбати конструктори Слюбан оптом в Україні простіше ніж здається

Бажаєте розширити асортимент власного магазину і привернути щонайменше клієнтів? Купуйте конструктори Слюбан оптом в Україні в інтернет-магазині Белес за вигідними цінами. Ці топові іграшки для малих вдало доповнять ваш вибір та принесуть задоволення маленьким покупцям.

Однією з найважливіших переваг конструкторів є їхня освітня цінність. Вони допомагають малюкам удосконалювати логічне мислення, уяву та творчість. Під час гри з конструкторами, діти вчаться робити власні висновки, вирішувати завдання та розв'язувати проблеми. Такий підхід до навчання стимулює їхній розвиток і підготовлює до успішного подальшого навчання. Крім того, конструктори дають змогу дітям навчатися співпраці та комунікації, що є важливими навичками для майбутнього.

Доставка по Україні

Ми забезпечуємо доставку у будь-який куточок України. Завдяки розгалуженій мережі складів, доставка іграшок відбувається швидко та ефективно.

Доставка іграшок по всій території України доступна за різними способами: транспортом фірми Белес Україна, іншими поштовими службами на ваш вибір або самовивезення. Для отримання додаткової інформації звертайтеся до наших менеджерів.

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: