Конструктор SLUBAN M38-B0888G "Power Bricks": Машина інерційна темно червона, 47 дет.

Артикул:M38-B0888G
  • Категорія: Категорія А
  • Країна похождення: КНР

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис

Купити конструктори Слубан гуртом за вигідною ціною у онлайн-магазині Белес

Підбірка різних серій конструкторів для дітей Sluban в інтернет магазині іграшок Белес робить вибір ідеального набору для малечі різних вікових категорій легким та чудовим. З Sluban Army до Sluban Town, або навіть Слубан Police та Sluban Titanic - кожна серія має незабутні сценарії та вражаючі деталі. Відтепер замовити конструктори Слюбан стало ще простіше.

Конструктори стали однією з найпопулярніших іграшок серед дітей усіх вікових категорій. Їхній успіх полягає в можливості створення безмежних комбінацій та конструкцій, що розвивають фантазію та творчі здібності дітей. Незалежно від того, чи мріють діти побудувати велике місто, космічний корабель чи цікавий замок, конструктори завжди стають відмінним інструментом для реалізації їхніх ідей та фантазій.

Доставка по Україні

Ми забезпечуємо доставку у будь-який куточок України. Завдяки розгалуженій мережі складів, доставка іграшок відбувається оперативно та ефективно.

Доставка іграшок по всій території України доступна за різними способами: транспортом фірми Белес Україна, іншими поштовими службами на ваш вибір або самовивезення. Для отримання додаткової інформації звертайтеся до наших менеджерів.

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: