Мотоцикл M 0638 мотор 12W, акум. 6V/4,5A, 2,5 км/ч, 3-6 років, рожевий.

Артикул:M 0638
  • Країна похождення: КНР
  • Тип транспорту: Мотоцикли

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис

Дитячий електричний мотоцикл рекомендований малюкам вікової групи від 2-х до 7-и років. Аеродинаміка в дизайні, правдоподібність деталей та реальні характеристики мотоцикла доставлять дітям та батькам багато яскравих, захоплюючих емоцій. Дана модель є іграшкової реплікою справжнього транспортного засобу. Так, дзеркало заднього виду, багажник та лобове скло є точною імітацією спортивного оригіналу. Окремо відзначимо функціональність багажника, в якому на час прогулянки чудово помістяться улюблені іграшки, а зарядний пристрій можна зберігати постійно.
Електроживлення мотора на 12W здійснюється акумулятором 6v / 4А. Старт руху проводиться натисненням ноги на педаль. Напрямок їзди вперед або назад регулюється відповідним перемикачем, який розташований на панелі управління. Дитячий електромотоцикл пересувається зі швидкістю 2,5 км на годину. Заряду акумуляторної батареї буде цілком достатньо для повноцінної півторагодинної прогулянки по парковій або присадибної території. Повна перезарядка акумулятора займає від 8-и до 10-и годин.
Навантаження на транспортний засіб становить 25 кг max.
Під час пересування на електричному мотоциклі є можливість включити передні габарити і фари. Звукові сигнали, які приводяться в дію на панелі управління, зроблять сімейну прогулянку ще більш захоплюючою.

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: