Конструктор SLUBAN M38-B0661 "Армія": військова техніка, від 32 дет., 10 (видів) в диспл.

Артикул:M38-B0661
  • Категорія: Категорія А
  • Країна похождення: КНР
  • Тип матеріалу: пластиковий для хлопчиків

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис

Замовити конструктори Слюбан оптом в Україні простіше ніж здається

Бажаєте розширити каталог свого магазину і привернути щонайменше клієнтів? Придбайте конструктори Слубан оптом в Україні на сайті Белес за оптимальними цінами. Ці відомі іграшки для малечі відмінно доповнять ваш вибір та принесуть задоволення маленьким покупцям.

Однією з найважливіших переваг конструкторів є їхня освітня цінність. Вони допомагають дітям удосконалювати логічне мислення, фантазію та творчість. Під час гри з конструкторами, діти вчаться робити власні висновки, вирішувати завдання та розв'язувати проблеми. Такий підхід до навчання стимулює їхній розвиток і підготовлює до успішного подальшого навчання. Крім того, конструктори допомагають малюкам навчатися співпраці та комунікації, що є важливими навичками для майбутнього.

Доставка по Україні

Ми забезпечуємо доставку по всій Україні. Завдяки розгалуженій мережі складів, відправка іграшок відбувається оперативно та ефективно.

Доставка іграшок по всій території України доступна за різними способами: транспортом фірми Белес Україна, іншими перевізниками на ваш вибір або самовивезення. Для отримання додаткової інформації звертайтеся до наших менеджерів.

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: