Байрактар (8см)

Артикул:00970-6
  • Країна похождення: Украина

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис

Байрактар 00970-6

Розмір (см):

  • Висота - 8 .
  • Довжина - 49 .
  • Ширина - 39 .

Матеріали:

  • Основний – мікроплюш;
  • Наповнювач – синтепух, силіконізоване волокно;
  • Фурнітура - фетр;
  • Нанесення – глітер.

Виготовлено в Україні із якісних, гіпоалергенних, сертифікованих матеріалів, легкі в догляді.

Хто не знає Байрактара? Він усім допомагає! Цей ударний безпілотний літальний апарат має безперечну репутацію, адже знищив стільки ворожої техніки, що кожному українцю захотілося мати в себе таку пташку. Він неймовірно витривалий, підіймається на висоту до 8 кілометрів і може знаходитися в польоті добу. Ця техніка може нести кілька ракет і має високу дальність. Байрактар настільки крутий, що його собі загадують як подарунок на День народження навіть жінки. Але ж справжній безпілотник – задоволення не з дешевих.


Та ми знайшли вихід! Фабрика м’якої іграшки «Копиця» виготовила плюшеву версію Байрактара, щоб кожен охочий зміг собі придбати свою м’яку іграшку Байрактар. Спеціалісти фабрики розробили дизайн іграшки Байрактар масимально наближеним до справжнього. Окрім подібної форми він має глітерний напис «Bayraktar» на крилі, а також глітерне нанесення герба України на хвості. Це робить м’яку іграшку Байрактар ще більш привабливим.

Погляньте на цю патріотичну акулу з тризубом у руках, що підкорила всі соціальні мережі! Вона виготовлена з якісних матеріалів, м'яка на дотик та додасть комфорту в будь-якому приміщенні. Цей символичний сувенір створений, щоб нагадати нам про нашу незламність. Ця подушка створена для тих, хто любить свою країну та бажає показати свою патріотичну приналежність. Вона поєднує в собі силу акули та символіку тризуба, створюючи унікальний образ, який вражає своєю виразністю. Підтримайте нашу патріотичну душу з цією унікальною патріотичною акулою з тризубом у руках!

М'які іграшки – це просто предмети розваги, а й вірні друзі у дитинстві. Вони можуть бути уособленням улюблених персонажів із мультфільмів або книг, м'якими втішниками у важкі моменти та вірними супутниками у пригодах. Гра з м'якими іграшками розвиває уяву, творче мислення та соціальні навички. У їхніх обіймах діти почуваються затишно та захищено, що робить ці іграшки незамінними у дитячому світі.

Доставка по Україні

Ми забезпечуємо доставку по всій Україні. Завдяки розгалуженій мережі складів, доставка іграшок відбувається оперативно та ефективно. Доставка іграшок по Україні доступна за різними способами: транспортом компанії Белес Україна, іншими перевізниками на ваш вибір або самовивезення. Для отримання додаткової інформації звертайтеся до наших менеджерів.

Купити м'які іграшки Копиця оптом в Україні легко на сайті Белес за приємною ціною.

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: