Нове надходження Intex!

У теплу пору року надувні вироби Intex допоможуть створити святкову атмосферу для всієї родини просто під відкритим небом. Перебуваючи у відпустці, на вихідних, на відпочинку, всi родичі від малого до великого зможуть насолоджуватися рухливими іграми та купанням у басейнах Intex на видаленні від водойм.

Компанія пропонує широкий асортимент продукції, призначеної для активного відпочинку просто на лісовій галявині, на лузі або на галявині біля будинку. Надувні й каркасні басейни стануть маленькими морями та озерами, які допоможуть Вашим малюкам навчитися плавати. В наявності також моделі басейнів, якi дозволяють своїми розмірами насолоджуватися водними процедурами спільно і дорослим, і дітям. Під час купання на морі або на річці надувні м'ячі та плоти, нарукавники та круги допоможуть Вам i дiтлахам комфортно триматися на воді, а зовнішній вигляд надувних виробів приємно порадує око яскравим та життєрадісним дизайном. Виконані з високоміцних полімерів надувні матраци здатні перетворити плавання на воді у справжню пригоду, а також послужити для відпочинку під відкритим небом або стати Вашим ліжком для повноцінного нічного сну.

Для того, щоб купити Intex та порадувати дітей, рідних і близьких чудовою продукцією компанії, необхідно зробити вибір моделі, що сподобалася, на сайті, зв'язатися з менеджером та замовити товар.