Машинка KT5436WF мет., інерц., вiдчин. двері, гумові колеса, 4 кольори, кор., 16-7-8 см.

Артикул:KT5436WF
  • Країна похождення: КНР
  • Тип упаковки: картон

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис

Купити Машинка KT5436WF мет., інерц., вiдчин. двері, гумові колеса, 4 кольори, кор., 16-7-8 см. оптом за доступною ціною на сайті Белес.

KINSMART - це відомий торгівельна марка, що спеціалізується на виробництві міцних масштабних екземплярів автомобілів. Заснований на початку 2000-х років, Кінсмарт швидко здобув популярність завдяки своїй відданості деталям та якості продукції. Компанія спочатку зосередилася на створенні реалістичних екземплярів автомобілів у масштабах 1:32 та 1:38, які стали улюбленими іграшками та колекційними предметами для діток і дорослих. Будь-яка КІНСМАРТ машинка оснащена інерційним механізмом, який дає можливість

Доставка по Україні

Ми забезпечуємо доставку у будь-який куточок України. Завдяки розгалуженій мережі складів, відправка іграшок відбувається швидко та ефективно.

Доставка іграшок по Україні доступна за різними способами: транспортом фірми Белес Україна, іншими поштовими службами на ваш вибір або самовивезення. Для отримання додаткової інформації звертайтеся до наших менеджерів.

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: