Конструктор SLUBAN M38-B0622 "Fire": Фігурка

Артикул:M38-B0622
  • Категорія: Категорія А
  • Країна похождення: КНР

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис

Замовити конструктор Sluban оптом за приємною ціною в інтернет магазині іграшок Белес

Завдяки великому асортименту наборів конструкторів Sluban в інтернет магазині іграшок Белес, ви знайдете ідеальний набір для дітей будь-якого віку. Від серій
Слюбан Army та Sluban Town до Sluban Police та Sluban Titanic - кожна серія надає незабутні сценарії та високовисокої якості деталі. Тепер придбати конструктор Слубан стало ще простіше з Белес. Виберіть іграшки, які принесуть дітям фантастичну радість та розвагу!

Однією з найважливіших переваг наборів конструкторів є їхня освітня цінність. Вони дають змогу малюкам розвивати логічне мислення, уяву та творчість. Під час гри з конструкторами, діти вчаться робити власні висновки, вирішувати завдання та розв'язувати проблеми. Такий підхід до навчання стимулює їхній розвиток і підготовлює до успішного подальшого навчання. Крім того, конструктори допомагають малечі навчатися співпраці та комунікації, що є важливими навичками для майбутнього.

Доставка по Україні

Ми забезпечуємо доставку по всій Україні. Завдяки розгалуженій мережі складів, відправка іграшок відбувається оперативно та ефективно.

Доставка іграшок по всій території України доступна за різними способами: транспортом компанії Белес Україна, іншими транспортними компаніями на ваш вибір або самовивезення. Для отримання додаткової інформації звертайтеся до наших менеджерів.

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: