Конструктор SLUBAN M38-B0673 "Автоклуб": машина, фігурка, 154 дет.

Артикул:M38-B0673
  • Категорія: Категорія А
  • Країна похождення: КНР

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис

Придбати конструктори Слюбан гуртом за приємною ціною у онлайн-магазині Белес

Підбірка різних серій наборів конструкторів Слубан на сайті Белес робить вибір ідеального набору для діток різноманітних вікових категорій легким та прекрасним. З Sluban Army до Sluban Town, або навіть Sluban Police та Sluban Titanic - кожна серія має захоплюючі сюжети та вражаючі деталі. Відтепер замовити конструктори Слюбан стало ще простіше.

Набір конструктораи стали однією з найпопулярніших іграшок серед малюків усіх вікових категорій. Їхній успіх полягає в можливості створення безмежних комбінацій та конструкцій, що розвивають уяву та творчі здібності дітей. Поза залежністью від того, чи мріють діти побудувати величезне місто, космічний корабель чи захоплюючий замок, конструктори завжди стають відмінним інструментом для реалізації їхніх ідей та фантазій.

Доставка по Україні

Ми забезпечуємо доставку у будь-який куточок України. Завдяки розгалуженій мережі складів, відправка іграшок відбувається оперативно та ефективно.

Доставка іграшок по Україні доступна за різними способами: транспортом фірми Белес Україна, іншими перевізниками на ваш вибір або самовивезення. Для отримання додаткової інформації звертайтеся до наших менеджерів.

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: