Конструктор SLUBAN M38-B0663B "Car Club": джип, фигурка, 145 дет.

Артикул:M38-B0663B
  • Країна похождення: КНР

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис

Придбати конструктор Sluban оптом за низькою ціною в інтернет-магазині Белес

Завдяки великому асортименту конструкторів у серіях Слюбан в інтернет магазині іграшок Белес, ви знайдете класний набір для дітей різного віку. Від серій
Sluban Army та Sluban Town до Sluban Police та Слубан Titanic - кожна серія надає незабутні сюжети та високовисокої якості деталі. Тепер замовити конструктор Sluban стало ще простіше з Белес. Виберіть іграшки, які принесуть малечі захоплюючу радість та розвагу!

Набір конструктора - це не тільки іграшки, але й потужний інструмент для розвитку дитячої творчості та логічного мислення. Завдяки можливості створення власних конструкцій з деталей, діти вчаться аналізувати, планувати та втілювати свої ідеї. Крім того, конструктори стимулюють розвиток дрібної моторики, уяви та просторового мислення. Вони стають відмінним засобом для навчання та розваги одночасно, допомагаючи дітлахам розкрити свій потенціал і насолоджуватися творчим процесом.

Доставка по Україні

Ми забезпечуємо доставку по всій Україні. Завдяки розгалуженій мережі складів, відправка іграшок відбувається оперативно та ефективно.

Доставка іграшок по всій території України доступна за різними способами: транспортом компанії Белес Україна, іншими перевізниками на ваш вибір або самовивезення. Для отримання додаткової інформації звертайтеся до наших менеджерів.

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: