Конструктор SLUBAN M38-B0795 транспорт/фігурка, від25дет., кор., 12шт.(12видів)в диспл., 22-10-19см.

Артикул:M38-B0795
  • Категорія: Категорія А
  • Країна похождення: КНР
  • Тип матеріалу: пластиковий для хлопчиків

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис

Купити конструктор Слубан гуртом за низькою ціною в онлайн магазині Белес

Sluban - це торгівельна марка, який завоював успіх серед батьків та малюків своєю різноманітністю та якістю. У 2004 році він був представлений на ринку, а з 2007 року Sluban є імпортером та дистриб'ютором в Європі. Кожного року бренд оновлює свій каталог, пропонуючи нові конструктори на Ярмарку іграшок у Нюрнберзі. Тепер ви маєте можливість замовити найактуальніші конструктори Sluban на сайті Белес та зробити малюків щасливими.

Набір дитячого конструктораи стали однією з найпопулярніших іграшок серед дітей усіх вікових категорій. Їхній визнання полягає в можливості створення безмежних комбінацій та конструкцій, що розвивають уяву та творчі навички дітей. Поза залежністью від того, чи мріють діти побудувати велике місто, космічний корабель чи захоплюючий замок, конструктори завжди стають відмінним інструментом для реалізації їхніх ідей та фантазій.

Доставка по Україні

Ми забезпечуємо доставку по всій Україні. Завдяки розгалуженій мережі складів, відправка іграшок відбувається швидко та ефективно.

Доставка іграшок по Україні доступна за різними способами: транспортом фірми Белес Україна, іншими перевізниками на ваш вибір або самовивезення. Для отримання додаткової інформації звертайтеся до наших менеджерів.

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: