Конструктор SLUBAN M38-B0819 2в1(цифра,транспорт),від86дет.,6шт.(6видів)в диспл.,29-20-14см.

Артикул:M38-B0819
  • Категорія: Категорія А
  • Країна похождення: КНР

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис

Купити конструктори Sluban оптом в Україні простіше ніж здається

Бажаєте розширити вибір свого магазину і привернути щонайменше клієнтів? Купіть конструктори Слубан оптом в Україні в онлайн магазині Белес за оптимальними цінами. Ці відомі іграшки для дітей ідеально доповнять ваш асортимент та принесуть задоволення маленьким покупцям.

Однією з найважливіших переваг дитячих конструкторів є їхня освітня цінність. Вони допомагають малюкам розвивати логічне мислення, кмітливість та творчість. Під час гри з конструкторами, діти вчаться робити власні висновки, вирішувати завдання та розв'язувати проблеми. Такий підхід до навчання стимулює їхній розвиток і підготовлює до успішного подальшого навчання. Крім того, конструктори дають змогу малечі навчатися співпраці та комунікації, що є важливими навичками для майбутнього.

Доставка по Україні

Ми забезпечуємо доставку по всій Україні. Завдяки розгалуженій мережі складів, відправка іграшок відбувається швидко та ефективно.

Доставка іграшок по всій території України доступна за різними способами: транспортом компанії Белес Україна, іншими поштовими службами на ваш вибір або самовивезення. Для отримання додаткової інформації звертайтеся до наших менеджерів.

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: