Конструктор SLUBAN M38-B0824 "Police": Поліцейський джип, 90 дет.

Артикул:M38-B0824
  • Категорія: Категорія А
  • Країна похождення: КНР

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис

Замовити конструктор Sluban оптом за вигідною ціною в інтернет магазині іграшок Белес

Завдяки великому асортименту конструкторів у серіях Sluban в онлайн магазині Белес, ви знайдете ідеальний набір для дітей різного віку. Від серій
Sluban Army та Sluban Town до Слюбан Police та Sluban Titanic - кожна серія надає незабутні сценарії та високоякісні деталі. Тепер придбати конструктор Sluban стало ще простіше з Белес. Виберіть іграшки, які принесуть дітлахам незабутню радість та розвагу!

Однією з найважливіших переваг конструкторів є їхня освітня цінність. Вони дають змогу малюкам удосконалювати логічне мислення, фантазію та творчість. Під час гри з конструкторами, діти вчаться робити власні висновки, вирішувати завдання та розв'язувати проблеми. Такий підхід до навчання мотивує їхній розвиток і підготовлює до успішного подальшого навчання. Крім того, конструктори допомагають малечі навчатися співпраці та комунікації, що є важливими навичками для майбутнього.

Доставка по Україні

Ми забезпечуємо доставку у будь-який куточок України. Завдяки розгалуженій мережі складів, відправка іграшок відбувається оперативно та ефективно.

Доставка іграшок по всій території України доступна за різними способами: транспортом фірми Белес Україна, іншими поштовими службами на ваш вибір або самовивезення. Для отримання додаткової інформації звертайтеся до наших менеджерів.

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: