Конструктор SLUBAN M38-B0893 "Girls Dream": Їдальня у замку, 107 дет.

Артикул:M38-B0893
  • Категорія: Категорія А
  • Країна похождення: КНР

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис

Придбати конструктор Слубан оптом за низькою ціною в інтернет-магазині Белес

Завдяки великому асортименту конструкторів у серіях Слубан в інтернет магазині іграшок Белес, ви знайдете ідеальний набір для дітей різного віку. Від серій
Слюбан Army та Слюбан Town до Sluban Police та Sluban Titanic - кожна серія пропонує незабутні сюжети та високоякісні деталі. Відтепер купити конструктор Слюбан стало ще простіше з Белес. Виберіть іграшки, які принесуть дітям незабутню радість та розвагу!

Набір конструктораи стали однією з найпопулярніших іграшок серед дітей усіх вікових категорій. Їхній успіх полягає в можливості створення безмежних комбінацій та конструкцій, що розвивають фантазію та творчі здібності дітей. Незалежно від того, чи мріють діти побудувати велике місто, космічний корабель чи фантастичний замок, конструктори завжди стають відмінним інструментом для реалізації їхніх ідей та фантазій.

Доставка по Україні

Ми забезпечуємо доставку у будь-який куточок України. Завдяки розгалуженій мережі складів, відправка іграшок відбувається оперативно та ефективно.

Доставка іграшок по Україні доступна за різними способами: транспортом фірми Белес Україна, іншими перевізниками на ваш вибір або самовивезення. Для отримання додаткової інформації звертайтеся до наших менеджерів.

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: