Аксесуари PK003A1 каблучка, підвіска, мікс видів, фігурки 8 шт., бліст., 22-17,5-4 см.

Артикул:PK003A1
  • Категорія: Категорія А

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис

Увага! На товар діє рекомендована роздрібна ціна. Більш детальна інформація РРЦ за посиланням: РРЦ TigerHead

Купити Pinky Promise ексклюзивний ігровий набір (PK003A1) за супер ціною.

Набір аксесуарів для дівчаток Pinky Promise від бренду TigerHead - це захоплюючий ігровий комплект, який порадує кожну маленьку модницю. Представляємо вашій увазі цей стильний і креативний товар, що включає:

  • Фігурки: У комплекті міститься 8 унікальних фігурок, кожна розміром 3 см. Ці милі персонажі стануть чудовим джерелом натхнення для дитячої фантазії.
  • Каблучка: Елегантна прикраса для маленької леді. Каблучка надасть образу розкоші та витонченості, підкреслюючи індивідуальність маленької модниці.
  • Підвіска: Стильна підвіска, яка стане справжньою окрасою. Діти із задоволенням прикрашатимуть свої вбрання цим яскравим аксесуаром.
  • Безпечний матеріал: Весь набір виконаний із високоякісного та безпечного пластику, що гарантує довгий термін служби іграшок та спокій батьків.
  • Розмір упаковки: Компактні розміри упаковки (21 х 16,5 х 4 см) роблять цей набір зручним для зберігання та перенесення, а також ідеальним варіантом як подарунок.
  • Вікова категорія: Набір призначений для дівчаток віком від 4 до 8 років, що дозволяє дітям насолоджуватися грою та творчістю на кожному етапі свого розвитку.

Набір аксесуарів Pinky Promise – це не просто іграшки, це ключ до чарівного світу уяви та стилю для кожної дівчинки. Захоплюючі пригоди та стильні образи чекають маленьких модниць із цим захоплюючим ігровим набором.

Придбати Pinky Promise ексклюзивний ігровий набір в асортименті (PK003A1) оптом в Україні легко на сайті Белес.

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: