Конструктор SLUBAN M38-B0801D "Power bricks": Споривна машина інерційна синя, 52 дет.

Артикул:M38-B0801D
  • Категорія: Категорія А
  • Країна похождення: КНР

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис

Замовити конструктори Слюбан гуртом за приємною ціною у онлайн-магазині Белес

Підбірка різних серій дитячих конструкторів Слюбан в онлайн магазині Белес робить асортимент якнайкращего набору для малих різних вікових категорій легким та приємним. З Sluban Army до Sluban Town, або навіть Sluban Police та Слюбан Titanic - кожна серія має захоплюючі сценарії та вражаючі деталі. Відтепер придбати конструктори Слюбан стало ще простіше.

Конструктори стали однією з найпопулярніших іграшок серед малюків усіх вікових категорій. Їхній досягнення полягає в можливості створення безмежних комбінацій та конструкцій, що розвивають фантазію та творчі навички малюків. Поза залежністью від того, чи мріють діти побудувати величезне місто, космічний корабель чи фантастичний замок, конструктори завжди стають відмінним інструментом для реалізації їхніх ідей та фантазій.

Доставка по Україні

Ми забезпечуємо доставку по всій Україні. Завдяки розгалуженій мережі складів, відправка іграшок відбувається швидко та ефективно.

Доставка іграшок по Україні доступна за різними способами: транспортом фірми Белес Україна, іншими перевізниками на ваш вибір або самовивезення. Для отримання додаткової інформації звертайтеся до наших менеджерів.

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: