Конструктор SLUBAN M38-B1192 "Model Bricks": Авто для кемпінгу, 265 дет.

Артикул:M38-B1192

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис

Купити конструктори Слюбан гуртом за вигідною ціною у магазині Белес

Підбірка різних серій наборів конструкторів Слюбан в онлайн магазині Белес робить каталог ідеального набору для малечі різноманітних вікових категорій легким та чудовим. З Слубан Army до Sluban Town, або навіть Слюбан Police та Sluban Titanic - кожна серія має незабутні сценарії та вражаючі деталі. Тепер замовити конструктори Sluban стало ще простіше.

Набір конструктораи стали однією з найпопулярніших іграшок серед дітей усіх вікових категорій. Їхній визнання полягає в можливості створення безмежних комбінацій та конструкцій, що розвивають фантазію та творчі здібності дітей. Незалежно від того, чи мріють діти побудувати велике місто, космічний корабель чи фантастичний замок, конструктори завжди стають відмінним інструментом для реалізації їхніх ідей та фантазій.

Доставка по Україні

Ми забезпечуємо доставку по всій Україні. Завдяки розгалуженій мережі складів, відправка іграшок відбувається оперативно та ефективно.

Доставка іграшок по Україні доступна за різними способами: транспортом фірми Белес Україна, іншими транспортними компаніями на ваш вибір або самовивезення. Для отримання додаткової інформації звертайтеся до наших менеджерів.

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: