Іграшка «Конструктор металевий ТехноК», арт.9512

Артикул:9512
  • Категорія: Категорія А
  • Країна похождення: Украина

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис
Якщо ви шукаєте цікавий та захоплюючий подарунок для дітей від 7 років, то металевий конструктор з пластиковими елементами ТехноК арт.9512 – це саме те, що вам потрібно, щоб відірвати майбутнього захисника від надокучливих гаджетів. З цього конструктора одночасно можна зібрати чотири різні моделі військової техніки, які стануть незамінними помічниками у фантастичних пригодах вашої дитини. Ваш маленький генерал зможе створити свою власну армію для захисту рідної землі від ворога. Металевий конструктор складається з 430 різноманітних деталей, з яких можна одночасно зібрати такі моделі:Ракетна установка з двома ракетами. Має поворотну платформу та регульований кут нахилу.Літак «невидимка», який має аеродинамічну форму.Військовий гелікоптер, який має потужний гвинт та кабіну для пілота.Бронетранспортер з поворотною гарматою та пластиковими колесами.Чому саме цей конструктор?- На відміну від більшості конструкторів, з цього конструктора можна зібрати одночасно 4 (!) моделі.- Деталі виготовлені з високоякісного металу методом лазерної різки. Вони мають високу точність та легко з’єднуються між собою.- Порошкове покриття кольору “хакі” надає моделям автентичності та реалістичного вигляду «мілітарі».- Пластикові елементи додають функціональності та кольорових акцентів.- В комплекті – набір ключів та зручна викрутка.- Для збирання моделей в комплекті виробу детальна кольорова інструкція на 8-ми сторінках, яка показує крок за кроком, як скласти всі моделі. Інструкція має зручний формат та яскраве оформлення. Металевий конструктор з пластиковими елементами - це не тільки гра, а й розвиваючий набір, який сприяє розвитку просторового мислення, логіки, уяви, моторики рук та інженерних навичок. Ваша дитина отримає задоволення від процесу збирання моделей та гри з ними. Купуйте металевий конструктор з пластиковими елементами зараз та даруйте своїй дитині незабутні враження та години захоплюючої гри. Цей конструктор - ідеальний подарунок для дітей, які люблять військову тематику та конструювання. Не пропустіть можливості зробити свою дитину щасливою!Інструкція

ТехноК – це український бренд, який ось уже понад 20 років радує дітей та їхніх батьків якісними та безпечними іграшками. За ці роки компанія зарекомендувала себе як надійний виробник, що пропонує широкий асортимент товарів для малечі. Асортимент бренду ТехноК налічує понад 400 видів товарів. Серед них: конструктори, іграшки для сюжетно-рольових ігор, настільні ігри, іграшки для активних ігор, іграшки для найменших та ін.

ТехноК – це вибір турботливих батьків, які хочуть подарувати своїм дітям радість та щасливе дитинство.

Доставка по Україні

Ми забезпечуємо доставку по всій Україні. Завдяки розгалуженій мережі складів, доставка іграшок відбувається оперативно та ефективно. Доставка іграшок по Україні доступна за різними способами: транспортом компанії Белес Україна, іншими перевізниками на ваш вибір або самовивезення. Для отримання додаткової інформації звертайтеся до наших менеджерів.

Купити іграшки ТехноК оптом в Україні легко на сайті Белес за приємною ціною.

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: