Конструктор SLUBAN M38-B0717 мотоцикл, фігурка, від 45 дет., 12 шт. (6 видів) в диспл., 30-17-29 см.

Артикул:M38-B0717
  • Категорія: Категорія А
  • Країна похождення: КНР
  • Тип матеріалу: пластиковий для хлопчиків

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис

Замовити конструктор Слубан оптом за приємною ціною в інтернет-магазині Белес

Завдяки великому асортименту серій конструкторів Слюбан в інтернет-магазині Белес, ви знайдете чудовий набір для маленьких та великих дітей. Від серій
Слюбан Army та Слубан Town до Sluban Police та Слубан Titanic - кожна серія надає незабутні сценарії та високовисокої якості деталі. Тепер придбати конструктор Sluban стало ще простіше з Белес. Виберіть іграшки, які принесуть дітлахам фантастичну радість та розвагу!

Набір конструктораи стали однією з найпопулярніших іграшок серед дітей усіх вікових категорій. Їхній успіх полягає в можливості створення безмежних комбінацій та конструкцій, що розвивають фантазію та творчі вміння дітей. Незалежно від того, чи мріють діти побудувати величезне місто, космічний корабель чи фантастичний замок, конструктори завжди стають відмінним інструментом для реалізації їхніх ідей та фантазій.

Доставка по Україні

Ми забезпечуємо доставку у будь-який куточок України. Завдяки розгалуженій мережі складів, доставка іграшок відбувається швидко та ефективно.

Доставка іграшок по всій території України доступна за різними способами: транспортом компанії Белес Україна, іншими поштовими службами на ваш вибір або самовивезення. Для отримання додаткової інформації звертайтеся до наших менеджерів.

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: