Новинка ТМ Seven Polska. Самокати та велобіги високої якості

Купити самокати та велобіги Seven Polska в Україні оптом

Привіт! До нашого асортименту спортивних товарів для дітей приєдналися самокати та велобіги торгової марки SEVEN POLSKA. Зібрали для вас кілька цікавих фактів про цей бренд.

Компанія Seven Polska є надійним брендом, що має багаторічний досвід. Виробник і дистриб'ютор дитячих товарів для занять спортом за ліцензією від Disney. Компанія піклується про безпеку, комфорт, задоволення та радість дітей та їх батьків. Seven Polska - це асортимент товарів, які дозволяють урізноманітнити відпочинок на свіжому повітрі та роблять для дитини комфортнішим час проведений у подорожі. Купити самокати та велобіги Seven Polska в Україні легко на сайті beles.com.ua

Всі товари створені згідно з останніми трендами та прикрашені мотивами найпопулярніших казок Disney.

Вже багато років компанія бере участь у найважливіших виставкових подіях Європи, де Seven Polska з гордістю представляє асортименти, щороку розширюючи його черговими новинками.

Компанія Seven Polska є власником ліцензії компанії The Walt Disney Company. Пріоритетом компанії є безпека дітей, тому для виготовлення товарів використовуються лише найкращі матеріали, що дозволяє гарантувати якість. Усі товари проходять докладні перевірки та відповідає вимогам відповідних норм.

Купуйте яскраві біговелі та самокати Seven Polska в нашому каталозі.