Белес у Харкові: Знову відкриті та готові до продуктивної співпраці!

Філія Белес знову працює у Харкові!

 

Після тимчасового закриття у зв'язку з ситуацією, що склалася, ми знову повертаємося на ринок і готові запропонувати нашим партнерам і клієнтам вигідні умови співпраці та якісні дитячі іграшки оптом. 

У Харкові ми пропонуємо широкий асортимент дитячих іграшок оптом, від популярних брендів до унікальних та креативних товарів. Ми постійно стежимо за останніми тенденціями в індустрії дитячих товарів та оновлюємо наш асортимент, щоб запропонувати вам найактуальніші та що мають найбільший попит іграшки. 

Наша команда фахівців готова надавати всебічну підтримку підприємцям Харкова. Ми пропонуємо вигідні пропозиції, гнучкі умови співпраці та регулярні акції, які допоможуть нашим партнерам підвищити свою конкурентоспроможність та залучити більше клієнтів. 

 

Що нового на нашому сайті? 

  1. Нові товари за 7 днів – новинки, що надійшли за останні 7 днів, відрізняються своєю різноманітністю і завжди в попиті. 
  2. Сезонні товари від Intex – надувна продукція відмінної якості. Басейни, батути матраци, надувні жилети та багато іншого. Не проґавте сезон 2023, купуйте якісні товари Intex за вигідними цінами. 
  3. Світові бренди – це те, що хочуть клієнти протягом цілого року. Barbie, машинки Hot Wheels, яскраві ляльки L.O.L. Surprise та багато іншого. 
  4. Sluban – знахідка серед конструкторів. А пропорція ціни та якості вражає. Конструктори Sluban - це те, що ви точно продасте і люди попросять ще. 
  5. Іграшки Україна – це особлива для нас категорія. Виробники з України не дивлячись ні на що продовжують свою роботу і роблять якісні, красиві іграшки, що продаються. У цю категорію входять патріотичні серії м'яких та пластмасових іграшок. Відмінна якість та великий вибір. 

 

Ми раді можливості повернутися до Харкова та продовжити нашу справу, даруючи дітям радість та веселощі. Співпраця з Белес - це не тільки можливість розвивати бізнес, а й внесок у щасливе та яскраве дитинство кожної дитини. 

Чекаємо на вас у нашій новій філії у Харкові! Слідкуйте за новинами на сайті та будьте в курсі всіх новинок першими.