Нова серія конструкторів ЗСУ: збирай, грай, перемагай!

Військова техніка завжди привертала увагу дітей, надихаючи їх на пригоди та ігри у солдатиків. Пориньте у захоплюючий світ військової техніки та створіть свої власні бойові машини, ми пропонуємо вам військові конструктори ЗСУ – найкращі конструктори у вигляді бойової техніки Збройних сил України.

Колекція включає різноманітні моделі, що дозволяють маленьким патріотам побудувати їх власну армію бойових машин. Серед них Хаймарси, Бандеромобілі, Байрактари та безліч інших унікальних моделей, які вразять уяву та зведуть справжні бойові машини у мініатюрі.

Дана серія конструкторів ЗСУ спеціально розроблена для дітей віком від 6 років. Кожна деталь уважно продумана та ідеально поєднується з іншими, забезпечуючи міцне та надійне з'єднання. Маленьким героям буде легко впоратися зі складанням військової техніки, адже наші конструктори створені з урахуванням їх вікових особливостей.

Діти почуватимуться справжніми інженерами, збираючи свої власні військові машини та втілюючи свої творчі ідеї.

 

У нас є 9 різних моделей конструкторів для вас: 

 

  1. Конструктор KB 1100 безпілотник (Байрактар) 

  2. Конструктор KB 1101 військова машина (Бандеромобиль)

  3. Конструктор KB 1102 військова техніка (Буревій)

  4. Конструктор KB 1103 військова техніка (Хаймарс)

  5. Конструктор KB 1104 військова машина, безпілотник (Бандеромобиль та Байрактар)

  6. Конструктор KB 1105 військова машина, стріляє, безпілотник (Байрактар ТВ2)

  7. Конструктор KB 1106 військова техніка (Хаймарс та Бандеромобиль)

  8. Конструктор KB 4000 міський транспорт (Мегаполіс)

  9. Конструктор KB 5900 поліцейська машина

 

Проте, наші військові конструктори ЗСУ не лише пропонують ігрову розвагу, а й сприяють розвитку різних навичок у дітей. Складання конструктора вимагає творчого та логічного мислення, сприяючи розвитку просторової уяви та посидючості. Крім того, вони пробуджують військовий інтерес у дітей, розширюючи їх знання про військову техніку та історію.

Дозвольте маленьким патріотам відчути справжній військовий дух, будувати та грати з нашими військовими конструкторами ЗСУ. Вони зможуть втілити свої героїчні ідеї, створюючи власні історії та відчуваючи себе справжніми героями. 

Замовляйте дитячі конструктори ЗСУ оптом в Україні за вигідною ціною для вашого бізнесу!