Конструктор SLUBAN M38-B0856 танк, фігурки, 344дет., кор., 38-24-7см.

Артикул:M38-B0856
  • Країна похождення: КНР

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис

Замовити конструктор Sluban гуртом за приємною ціною в онлайн магазині Белес

Sluban - це ТМ, який завоював успіх серед батьків та дітей своєю якістю та різноманітністю. У 2004 році він був представлений на ринку, а з 2007 року Слубан є імпортером та дистриб'ютором в Європі. Кожного року торгівельна марка оновлює свій асортимент, пропонуючи актуальні конструктори на Ярмарку іграшок у Нюрнберзі. Тепер ви можете купити найактуальніші конструктори Sluban в інтернет-магазині Белес та зробити малюків щасливими.

Конструктори стали однією з найпопулярніших іграшок серед дітей усіх вікових категорій. Їхній успіх полягає в можливості створення безмежних комбінацій та конструкцій, що розвивають кмітливість та творчі вміння малюків. Незалежно від того, чи мріють діти побудувати величезне місто, космічний корабель чи цікавий замок, конструктори завжди стають відмінним інструментом для реалізації їхніх ідей та фантазій.

Доставка по Україні

Ми забезпечуємо доставку у будь-який куточок України. Завдяки розгалуженій мережі складів, відправка іграшок відбувається оперативно та ефективно.

Доставка іграшок по всій території України доступна за різними способами: транспортом фірми Белес Україна, іншими транспортними компаніями на ваш вибір або самовивезення. Для отримання додаткової інформації звертайтеся до наших менеджерів.

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: