Конструктор SLUBAN M38-B1067 машинки, від 53 дет., 16 шт. (8 видів) в диспл., 28,5-19,5-19 см.

Артикул:M38-B1067
  • Категорія: Категорія А
  • Країна похождення: КНР

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис

Купити конструктори Sluban гуртом за приємною ціною у онлайн-магазині Белес

Підбірка різноманітних серій наборів конструкторів Слубан в інтернет-магазині Белес робить асортимент ідеального набору для дітей різноманітних вікових категорій легким та прекрасним. З Sluban Army до Слюбан Town, або навіть Sluban Police та Слюбан Titanic - кожна серія має захоплюючі сюжети та вражаючі деталі. Відтепер придбати конструктори Слубан стало ще простіше.

Набір конструктораи стали однією з найпопулярніших іграшок серед дітей усіх вікових категорій. Їхній визнання полягає в можливості створення безмежних комбінацій та конструкцій, що розвивають уяву та творчі вміння дітей. Незалежно від того, чи мріють діти побудувати велике місто, космічний корабель чи незабутній замок, конструктори завжди стають відмінним інструментом для реалізації їхніх ідей та фантазій.

Доставка по Україні

Ми забезпечуємо доставку по всій Україні. Завдяки розгалуженій мережі складів, доставка іграшок відбувається оперативно та ефективно.

Доставка іграшок по Україні доступна за різними способами: транспортом компанії Белес Україна, іншими транспортними компаніями на ваш вибір або самовивезення. Для отримання додаткової інформації звертайтеся до наших менеджерів.

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: