Конструктор Крамниця морозива

Артикул:60363
  • Категорія: Категорія А

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис

Купуйте конструктор LEGO City Крамниця морозива 60363 оптом за супер ціною.

 

  • Розмір пакунка: 6 x 28 x 26 см
  • Вага: 580 г
  • Кількість деталей: 296 шт.
  • Серія: LEGO City
  • Тематика: Їжа, Споруди



Запрошуємо вас зануритися в літню атмосферу завдяки грі LEGO 60363 City Крамниця морозива. В цьому ігровому наборі ви отримаєте можливість створити справжню атмосферу веселої вечірки з морозивом. Вас чекає можливість приготування цієї смакоти за прилавком, використовуючи блендер, холодильник і зону відпочинку.

Радісні особливості ігрового набору LEGO 60363 City Крамниця морозива: зібравши конструктор без необхідності використання батарейок, ви зможете провести захоплюючий час разом з родиною і друзями; в посібнику друкарського малюнка все зобразено легко зрозуміло, а цифровий помічник LEGO Builder в додатку допоможе вам із будівництвом, включаючи функцію інтуїтивного масштабування і обертання; розміри магазину складають 17 х 16 х 12 см; всі деталі конструктора відповідають міжнародним стандартам якості, вони безпечні, взаємозамінні та легко з'єднуються та відокремлюються; набір включає в себе деталі LEGO, міні-фігурки та аксесуари.

Компанія LEGO — найвідоміший виробник конструкторів у світі. Вже зараз набори від LEGO — це не просто іграшки, а справжні винаходи, що об'єднують в собі передові технології.

 

Придбати конструктор LEGO City Крамниця морозива 60363 оптом в Україні дуже легко на сайті Белес.

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: