Конструктор LEGO® DUPLO® Зелена будівельна пластина

Артикул:10980
  • Категорія: Категорія А

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис

Купити конструктор LEGO DUPLO Зелена будівельна пластина 10980 за супер ціною — легко.

  • Розмір пакунка: 1 x 39 x 44 см
  • Кількість деталей: 1 шт.
  • Серія: LEGO DUPLO
  • Тематика: Аксесуари
  • Вага: 287 г


LEGO® DUPLO® Зелена будівельна пластина (10980) площею понад 38 см — це поверхня, ідеальна для того, щоб діти віком від 1,5 роки могли будувати, грати та демонструвати свої творіння. Ця базова пластина зеленого кольору розміром 24х24 виступи становить ідеальне початкове місце для конструювання. Міцно утримуючи кубики, вона відкриває нескінченні можливості для ігор з використанням уяви, навіть зворотним чином, і створення різноманітних сценаріїв, таких як сади, джунглі, гірські схили або зелені летючі авто.

Після завершення будівництва ця надійна пластина дозволяє дітям переносити та демонструвати свої творіння. Іграшки LEGO DUPLO — це не тільки веселий спосіб навчання для малят, але й засіб для самовираження та формування впевненості в собі в їхніх руках.

Упевнений початок для маленьких конструкторів. Зелена будівельна пластина LEGO® DUPLO® (10980) розміром 24x24 виступи — це міцна основа зеленого кольору, на якій діти дошкільного віку можуть конструювати свої творіння.

Багатофункціональність і надійність. Ця квадратна пластина містить сотні ідеально розташованих виступів, дозволяючи дітям конструювати будь-які творіння з конструкторами LEGO® DUPLO®.

Познайомте свою дитину зі світом творчих можливостей, скориставшись цією основою для конструювання, яка утримує кубики під будь-яким кутом, а при цьому їх легко знімати.

  1. Подарунок для дошкільнят. Цей практичний ігровий набір стане чудовим подарунком для дітей віком від 1,5 року, допомагаючи їм розвивати творчість та моторику.
  2. Творіння набуває форми під час конструювання! Зелена будівельна пластина LEGO® DUPLO® площею понад 38 см ідеально підходить для творчого конструювання, транспортування моделі та демонстрації її іншим.
  3. Навчання у формі гри. Усі набори LEGO® DUPLO® майстерно розроблені з захопливими сюжетами, яскравими кольорами, різноманітними персонажами та великою кількістю деталей для великого старту у житті.
  4. Стабільна якість. Усі елементи LEGO® DUPLO®, які виробляють із 1969 року, відповідають суворим галузевим стандартам, гарантуючи їхню зручність, міцність та безпеку.
  5. Безпека гарантована. Усі кубики та деталі LEGO® DUPLO® піддаються строгим випробуванням для забезпечення відповідності суворим міжнародним стандартам безпеки.

Придбати конструктор LEGO DUPLO Зелена будівельна пластина 10980 оптом в Україні легко на сайті Белес.

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: