Конструктор Мандалорський винищувач проти Перехоплювача TIE

Артикул:75348
  • Категорія: Категорія А

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис

Купити конструктор LEGO Star Wars Мандалорський винищувач проти Перехоплювача TIE 75348 гуртом за супер ціною — легко.

 

  • Розмір пакунка: 7 x 48 x 28 см
  • Вага: 1 кг 276 г
  • Кількість деталей: 957 шт.
  • Серія: LEGO Star Wars
  • Тематика: Фільми


Ознайомтеся з особливостями набора LEGO 75348 "Star Wars" Мандалорський винищувач проти перехоплювача TIE: цей конструктор дарує можливість цікаво та захопливо провести час з сім'єю і друзями, а завдяки його дизайну без використання батарейок. Ви зможете піднятися на новий рівень будівництва завдяки застосунку LEGO Building Instructions, цифровому помічнику, що дозволяє інтуїтивно масштабувати та обертати моделі.

Літаки мають функціональність, так як їхні кабіни для мініфігурок легко відкриваються, надаючи можливість вдосконаленої гри. Кожна деталь конструктора відповідає міжнародним стандартам якості, забезпечуючи безпеку, сумісність і надійне з'єднання.

Розміри винищувача такі: висота — 4 см, довжина — 26 см, ширина — 24 см. Набір включає в себе деталі LEGO та 3 мініфігурки. Виробник конструкторів LEGO вже давно став світово відомим, і їх набори не просто іграшки, а цілі винаходи, які поєднують у собі новітні технології.

 

Придбати конструктор LEGO Star Wars Мандалорський винищувач проти Перехоплювача TIE 75348 оптом в Україні легко на сайті Белес.

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: