Машинка іграшкова KT5330WB "Chevy Stepside Pick-Up 1955"

Артикул:KT5330WB
  • Категорія: Категорія А
  • Країна похождення: КНР

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис

Придбати Машинка іграшкова KT5330WB "Chevy Stepside Pick-Up 1955" оптом за вигідною супер-ціною в онлайн магазині Белес.

Машинки Kinsmart - це запаморочливий і реалістичний спосіб познайомити дітей зі світом автомобілів. Кінсмарт надає моделі машин, виконані у масштабах 1:32 та 1:38, які точно передають зовнішній вигляд і деталі оригінальніх автомобілів. KINSMART машинки для дітей підходять як для ігор, так і для колекціонування. В наявності КІНСМАРТ чимало різних марок та моделей, від класичних до сучасних, що робить каталог цікавим для дітей і дорослих. Ці дитячі машинки стануть приємним подарунком для маленьких автопоціновувачів і тих, хто цінує високої якості іграшки.

Доставка по Україні

Ми забезпечуємо доставку по всій Україні. Завдяки розгалуженій мережі складів, відправка іграшок відбувається швидко та ефективно.

Доставка іграшок по всій території України доступна за різними способами: транспортом фірми Белес Україна, іншими перевізниками на ваш вибір або самовивезення. Для отримання додаткової інформації звертайтеся до наших менеджерів.

Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: