Конструктор SLUBAN M38-B0913F "Atomic Storm": Військовий робот генерал, 42дет.

Артикул:M38-B0913F
  • Країна похождення: КНР

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис

Придбати конструктор Слюбан оптом за вигідною ціною в онлайн магазині Белес

Завдяки великому асортименту конструкторів у серіях Слубан в онлайн магазині Белес, ви знайдете чудовий набір для дітей різного віку. Від серій
Sluban Army та Sluban Town до Sluban Police та Слубан Titanic - кожна серія пропонує незабутні сценарії та високоякісні деталі. Тепер придбати конструктор Слубан стало ще простіше з Белес. Виберіть іграшки, які принесуть дітлахам захоплюючу радість та розвагу!

Набір конструктораи стали однією з найпопулярніших іграшок серед дітей усіх вікових категорій. Їхній досягнення полягає в можливості створення безмежних комбінацій та конструкцій, що розвивають уяву та творчі навички малюків. Поза залежністью від того, чи мріють діти побудувати велике місто, космічний корабель чи незабутній замок, конструктори завжди стають відмінним інструментом для реалізації їхніх ідей та фантазій.

Доставка по Україні

Ми забезпечуємо доставку у будь-який куточок України. Завдяки розгалуженій мережі складів, відправка іграшок відбувається швидко та ефективно.

Доставка іграшок по всій території України доступна за різними способами: транспортом фірми Белес Україна, іншими перевізниками на ваш вибір або самовивезення. Для отримання додаткової інформації звертайтеся до наших менеджерів.

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: