Машинка KT5309W мет., інерц., 1:36, відчин. двері, гумові колеса, 4 кольори, кор., 16-7-8 см.

Артикул:KT5309W
  • Категорія: Категорія А
  • Тип матеріалу: метал
  • Тип транспорту: Машинки

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис

Замовити Машинка KT5309W мет., інерц., 1:36, відчин. двері, гумові колеса, 4 кольори, кор., 16-7-8 см. оптом за низькою привабливою ціною в онлайн магазині Белес.

KINSMART - це відомий ТМ, що спеціалізується на виробництві практичних масштабних моделей автомобілів. Заснований на початку 2000-х років, Кінсмарт швидко став популярним завдяки своїй відданості деталям та якості продукції. Торгова марка спочатку зосередилася на створенні реалістичних екземплярів автомобілів у масштабах 1:32 та 1:38, які стали улюбленими іграшками та колекційними предметами для малих і дорослих. Будь-яка Kinsmart машинка оснащена інерційним механізмом, який дає можливість

Доставка по Україні

Ми забезпечуємо доставку по всій Україні. Завдяки розгалуженій мережі складів, відправка іграшок відбувається швидко та ефективно.

Доставка іграшок по Україні доступна за різними способами: транспортом фірми Белес Україна, іншими поштовими службами на ваш вибір або самовивезення. Для отримання додаткової інформації звертайтеся до наших менеджерів.

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: