Конструктор Гоночний автомобіль

Артикул:60322
  • Категорія: Категорія А

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис

Купуйте конструктор LEGO City Гоночний автомобіль 60322 за супер ціною.

Розмір пакунку: 5 х 14 х 16 см
Вага: 105 г
Кількість деталей: 46 шт.
Серія: LEGO City
Тематика: Транспорт

Що в коробці?
Все, що потрібно дітям для створення іграшкового гоночного автомобіля, також кубок переможця, інструменти та міні-фігурки водіїв та механіків.

Команда мініфігурок складається з гонщика та дівчини-механіка, які готові до конкурентних перегонів. Гонщик, одягнутий у салатово-білий костюм і маючи на собі білий шолом, виявляє впевненість у своїх навичках керування автомобілем та очікує перемоги. Він дотримується всіх правил безпеки.

Дівчина-механік, у білому костюмі зі стійкою з інструментами, забезпечує безперебійну роботу автомобіля під час гонок. Завдяки її майстерності і знанням, команда гонщика має великі шанси на перемогу. Обидва учасники команди демонструють вміння працювати в команді та готовність до дій під час заїзду.

Конструктор гоночний автомобіль LEGO 60322 - це захоплююча модель, яка надихне будь-якого фаната конструкторів. Автомобіль в стилі Формули-1 має яскравий помаранчевий колір з салатовими смужками, символізуючи команду. На боці автомобіля розміщені напис "turbo" і номер "8", який є символом щастя на трасі. Модель містить місце для одного водія, який зможе відчути себе справжнім чемпіоном на гоночній трасі.

Легкість збірки та компактність моделі роблять її ідеальним варіантом для будь-якого місця. Вона зручно переноситься та може бути взята з собою куди завгодно, щоб насолоджуватися захоплюючими перегонами в будь-який момент.

Купити конструктор LEGO City Гоночний автомобіль 60322 оптом в Україні дуже легко на сайті beles.com.ua

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: