Конструктор Дракон бурі Джея EVO

Артикул:71760
  • Категорія: Категорія А

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис

Купуйте конструктор LEGO Ninjago Грозовой дракон ЭВО Джея 71760 за супер ціною.

Розмір пакунку: 5 x 21 x 19 см
Вага: 222 г
Кількість деталей: 140 шт.
Серія: LEGO Ninjago
Тематика: Дракони, Мультсеріали

Знайомтеся з бойовою іграшкою. Конструктор "Могутній робот ЕВО Зейна" (71761) LEGO® NINJAGO® - це незабутні пригоди для шанувальників ніндзя віком від 6 років. Цей деталізований рухливий робот можна покращити, зробивши його ще потужнішим, він має крутий меч і обертаючуся зірку.

В наборі є дві мініфігурки - Зейн і зміїний воїн Кобра-механік, з якими діти зможуть створювати захоплюючі історії в місті НІНДЗЯГО-Сіті. Як нагорода за перемогу над ворогами ніндзя та виконання завдань, діти отримають колекційний прапор.

Це ідеальна іграшка для творчості шанувальників ніндзя. Іграшки NINJAGO перенесуть дітей з екранів в захоплюючий світ фантастичних пригод. Вони можуть об'єднатися з відважними героями-ніндзя та боротися зі силами зла за допомогою різноманітних наборів, таких як роботи, дракони і храми.

Цей ігровий набір "Могутній робот ЕВО Зейна" (71761) надає дітям незліченні години битв ніндзя. Він складається з 95 деталей і дозволяє дітям віком від 6 років збирати та грати в пригоди у місті НІНДЗЯГО-Сіті. Цей іграшковий робот має висоту понад 12 см і може бути виставлений у дитячій кімнаті як колекційна модель.

LEGO® забезпечує найвищу якість виробництва кубиків, а також відповідає найсуворішим міжнародним стандартам безпеки. Тому діти завжди будуть мати в надійних руках ці іграшки.

Купити конструктор LEGO Ninjago Грозовой дракон ЭВО Джея 71760 оптом в Україні дуже легко на сайті beles.com.ua

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: