Конструктор Битва Халка з Носорогом на вантажівках

Артикул:10782
  • Категорія: Категорія А

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис

Купуйте конструктор LEGO Marvel Spidey and His Amazing Friends Битва Халка та Носорога на вантажівках 10782 за супер ціною.

Розмір пакунку: 6 x 26 x 14 см
Вага: 330 г
Кількість деталей: 110 шт.
Серія: LEGO Marvel
Тематика: Супергерої

Конструктор LEGO Marvel "Битва Халка з Носорогом на вантажівках" пропонує захоплюючу гру для дітей віком від 4 років і старше. Вони зможуть приєднатися до Павука та Халка, щоб запобігти пограбуванню банку Носорогом.

У цьому наборі є бойові машини, включаючи вантажівку Носорога з таранним гудком та Халка з масивними кулаками. Крім того, є дві машини LEGO, три міні-фігурки, реактивний ранець Людини-павука та банківське сховище.

Діти матимуть незабутні пригоди, коли вони поєднають монстр-траки, а Людина-павук з'являтиметься, щоб допомогти затримати Носорога у своїй павутині. В наборі є багато функцій, наприклад, дві змінні голови для Халка, ракети з реактивного ранця Людини-павука та відділяється сейф, який можна покласти у багажник вантажівки Носорога.

Цей набір буде цікавим подарунком для дітей від 4 років, фанатів Людини-павука та незвичайних транспортних засобів.

LEGO - це всесвітня відома компанія, яка випускає конструктори з 1932 року і завжди задовольняє дітей по всьому світу своїми якісними наборами.

Купити конструктор LEGO Marvel Spidey and His Amazing Friends Битва Халка та Носорога на вантажівках 10782 оптом в Україні дуже легко на сайті Белес.

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: