Конструктор Базз Рятівник і космічна місія

Артикул:10962
  • Категорія: Категорія А
  • Країна похождення: КНР

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис

Купуйте конструктор LEGO DUPLO® Disney та Pixar Базз Рятівник і космічна місія 10962 за супер ціною.

Розмір пакунку: 10 x 26 x 28 см
Вага: 270 г
Кількість деталей: 37 шт.
Серія: LEGO Duplo
Тематика: Транспорт та техніка, Літак

LEGO Duplo - це дитячий блочний конструктор, спеціально розроблений для малят у віці від 1,5 до 5 років. Серія Лего Duplo пропонує дітям велику кількість можливостей для розвитку творчих вмінь і уяви, а також допомагає їм навчатися будувати і розвивати моторні навички. Конструктор для малечі Lego Duplo включає в себе різні тематичні набори, такі як "Моя перша ферма", "Мій перший автомобіль" та чимало інших, які допомагають дітям створювати різні об'єкти та вивчати нові ідеї. Крім того, блоки ЛЄГО Дупло є безпечними та довговічними, що надає можливість дітям використовувати їх багато разів і зберігати свої конструкції на тривалий час. У разі якщо ви обираєте конструктор для дітей, який допоможе розвивати їх творчі здібності та уяву, то серія Lego Дупло є відмінним вибором.

Що особливого в конструкторі конструктор LEGO DUPLO® Disney та Pixar Базз Рятівник і космічна місія 10962?

Діти відправляються у пригоду разом з космічним рейнджером Баззом Рятівником та його товаришами - котороботом Соксом, комп'ютером Іваном і трикутним дроїдом Ериком з анімаційного фільму "Базз Рятівник" від Disney та Pixar. Вони мають знайти паливний елемент для космічного корабля, роздивляючись печери та відчиняючіся двері, проходячи через джунглі з ліанами і виявляючи радарну станцію з обертаючоюся тарілкою. Після знаходження палива діти піднімаються на космічний корабель Базза, щоб вирушити в нові, захоплюючі пригоди.

Купити конструктор LEGO DUPLO® Disney та Pixar Базз Рятівник і космічна місія 10962 оптом в Україні дуже легко на сайті Белес.

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: