Конструктор Робоброня Халка

Артикул:76241
  • Категорія: Категорія А

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис

Купуйте конструктор LEGO Super Heroes Робоброня Халка 76241 оптом за супер ціною.

  • Розмір пакунка: 5 х 14 х 19 см
  • Вага: 150 г
  • Кількість деталей: 138 шт.
  • Серія: LEGO Marvel
  • Тематика: Комікси

Халк - цей могутній, рухомий робот дарує неймовірні пригоди. Діти зможуть розмістити мініфігурку Халка у робокабіні, що відкривається, щоб відправити велетенську бойову машину на наступну місію. Робоброня Халка володіє рухомими руками, ногами та пальцями, що дарує безліч можливостей для гри та демонстрації епічних битв.

«Кам’яний» стовп додає насиченості до творчого сюжету, і ваші діти зможуть придумувати захоплюючі історії про захисника світу - Робоброню Халка. Якщо хочете додати цифрових розваг, у додатку LEGO Builder є функція інтуїтивного масштабування й обертання, що дозволяє дітям візуалізувати свої створення, складаючи моделі.

Також ви можете купити конструктор LEGO Super Heroes Робоброня Халка гуртом. ЛЕГО Супер Герої Робоброня Халка - чудовий подарунок на день народження, свято або з будь-якої нагоди для дітей віком від 6-ти років. Набір містить 138 деталей, а фігурка Робоброні Халка заввишки 12 см, що дозволяє дітям насолоджуватись творчими іграми та пригодами з улюбленим супергероєм.

Придбати конструктор LEGO Super Heroes Робоброня Халка 76241 в Україні дуже легко на сайті Белес.

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: