Конструктор Робоброня Таноса

Артикул:76242
  • Категорія: Категорія А

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис

Купуйте конструктор LEGO Marvel Робоброня Таноса 76242 оптом за супер ціною.

  • Розмір пакунка: 5 x 14 x 19 см
  • Вага: 150 г
  • Кількість деталей: 113 шт.
  • Серія: LEGO Marvel
  • Тематика: Комікси

Цей подарунок з конструктором LEGO Marvel "Робоброня Таноса" стане ідеальним для шанувальників всесвіту Marvel і самого Таноса. Купити конструктор LEGO Marvel Робоброня Таноса - це прекрасна можливість порадувати дітей віком від 6-ти років цим захоплюючим набором. З цим набором ви зможете перетворити найпотужнішого лиходія в світі на найприголомшливішого! Мініфігурка LEGO Таноса чудово впишеться у робокабіну, яка відкривається. Завдяки повністю рухомим рукам, ногам і пальцям, ви зможете розташовувати і демонструвати фігурку в різних позах для творчої гри.

А щоб пригоди не закінчувалися, у наборі також є горезвісний двосторонній меч, рукавиця нескінченності та камені вічності. З цими аксесуарами діти зможуть відтворювати епічні битви та захоплюючі сцени з улюбленим злодієм Таносом.

Це також чудова можливість ЛЕГО Марвел купити оптом в Україні. Для тих, хто любить цифрові розваги, в додатку LEGO Builder є функція інтуїтивного масштабування й обертання, що дозволяє дітям візуалізувати свої створення, складаючи моделі.

Цей набір можна брати з собою будь-куди, оскільки у вертикальному положенні фігурка сягає 12 см заввишки і гарантує безліч веселощів. З набором і його 113 деталями діти зможуть розкрити свою творчість та втілити у життя захоплюючі історії з улюбленим героєм Таносом.

Придбати конструктор LEGO Marvel Робоброня Таноса 76242 в Україні дуже легко на сайті Белес.

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: