Конструктор Дослідницький підводний човен

Артикул:60377
  • Категорія: Категорія А
  • Країна похождення: КНР

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис

Купуйте конструктор LEGO City Глибоководний дослідницький підводний човен 60379 за супер ціною.

Розмір пакунку: 7 x 48 x 38 см
Вага: 1 кг 780 г
Кількість деталей: 842 шт.
Серія: LEGO City
Тематика: Транспорт та техніка

З конструктором LEGO City Дослідницький підводний човен (60377) діти віком від 5 років зможуть насолоджуватися безкінечними фантастичними пригодами. Цей іграшковий човен має реалістичні деталі, включаючи робочий кран, а також міні-підводницю, кораловий риф і скарбову скриню.

У наборі конструктор LEGO City Глибоководний дослідницький підводний човен є три мініфігурки дослідників, а також фігурки манта, акули-молота, краба, рибок і черепах. Крім того, набір включає різноманітні аксесуари, які надихають дітей на творчі ігри та створення різних сюжетів.

Набір має друковані і цифрові інструкції зі складання, щоб діти могли легко зібрати модель.

Додаток LEGO Builder стає незамінним помічником для дітей у будівельних пригодах. З його допомогою діти можуть досліджувати віртуальні набори, відстежувати свій прогрес у будівництві, масштабувати, обертати і переглядати моделі з усіх сторін. Це дає їм більше можливостей для творчості та розвитку уяви.

Набори LEGO City не мають обмежень і дозволяють дітям втілити неймовірні пригоди. Вони включають круті транспортні засоби, реалістичні споруди і чарівних персонажів, що пропонують безліч годин творчої гри. Крім того, набори LEGO City можна комбінувати з іншими наборами з серії LEGO City, що додає ще більше можливостей для веселої гри.

Купити конструктор LEGO City Глибоководний дослідницький підводний човен 60379 оптом в Україні дуже легко на сайті beles.com.ua

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: