Конструктор Qman 42113 3в1 (акула, підводний човен, патрульне судно), 237 дет., кор., 31,5-19-5 см.

Артикул:42113
  • Тип упаковки: картон

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис

Придбати Конструктор Qman 42113 3в1 (акула, підводний човен, патрульне судно), 237 дет., кор., 31,5-19-5 см. оптом за приємною ціною в інтернет-магазині іграшок Белес.

Набір дитячого конструктора Qman - це класний вибір для малечі, які обожнюють будувати та створювати щось нове. Заснований у 1994 році в Китаї, Qman прагне порадити високої якості та доступні альтернативи популярним конструкторським наборам, які захоплюють малюків у світ фантазії та творчості. Конструктор К'юман виготовлений практичних матеріалів, що робить його дивовижним вибором для подарунка. Завдяки різноманіттю серій, малеча знайде свій улюблений набір Qman. Qman поєднує в собі яскравий дизайн, міцні деталі та легкість складання, що робить гру захоплюючою та корисною для розвитку навичок

Доставка по Україні

Ми забезпечуємо доставку у будь-який куточок України. Завдяки розгалуженій мережі складів, відправка іграшок відбувається оперативно та ефективно.

Доставка іграшок по Україні доступна за різними способами: транспортом компанії Белес Україна, іншими транспортними компаніями на ваш вибір або самовивезення. Для отримання додаткової інформації звертайтеся до наших менеджерів.

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: