Конструктор Qman 41230 динозавр, 554 дет., кор., 37-27,5-6,5 см.

Артикул:41230
  • Країна похождення: КНР

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис

Купити Конструктор Qman 41230 динозавр, 554 дет., кор., 37-27,5-6,5 см. оптом за низькою вигідною ціною в інтернет-магазині Белес.

Конструктор К'юман - це чудовий вибір для малих, які люблять будувати та створювати щось нове. Заснований у 1994 році в Китаї, Qman прагне запропонувати високої якості та недорогі альтернативи популярним конструкторським наборам, які захоплюють дітей у світ фантазії та творчості. Набір дитячого конструктора К'юман виготовлений якісних матеріалів, що робить його винятковим вибором для подарунка. Завдяки різноманіттю серій, малеча знайде свій улюблений набір Qman. Qman поєднує в собі яскравий дизайн, міцні деталі та легкість складання, що робить гру захоплюючою та корисною для вдосконалення здібностей

Доставка по Україні

Ми забезпечуємо доставку по всій Україні. Завдяки розгалуженій мережі складів, доставка іграшок відбувається швидко та ефективно.

Доставка іграшок по всій території України доступна за різними способами: транспортом фірми Белес Україна, іншими транспортними компаніями на ваш вибір або самовивезення. Для отримання додаткової інформації звертайтеся до наших менеджерів.

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: