Конструктор Дім Пейслі

Артикул:41724
  • Категорія: Категорія А

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис

Купуйте конструктор LEGO Friends Дім Пейслі 41724 оптом за супер ціною.

 

  • Розмір пакунка: 6 x 28 x 26 см
  • Вага: 572 г
  • Кількість деталей: 185 шт.
  • Розмір іграшки: 16 см
  • Серія: LEGO Friends
  • Тематика: Споруди



Молоді будівельники відкриють нові можливості завдяки набору LEGO Friends Дім Пейслі. Верхній поверх має спальню та ванну кімнату, а можливість знімати його дозволяє ретельно дослідити кухню на нижньому рівні. У наборі зустрінуться улюблені персонажі LEGO Friends: Пейслі, Елла та Джонатан.

Набір насичений аксесуарами для творчих ігор - від закусок і фруктів, які можна поласувати на відкритому повітрі, до бака для сортування відходів. У дворі розташований затишний куток, де Пейслі грає на гітарі та пише музику у компанії свого домашнього кролика. Також набір включає морквинку для кролика.

Набір LEGO Friends Дім Пейслі також містить спеціальний кубик для початківців, який допоможе дітям легко освоїти мистецтво будівництва. А додаток LEGO Builder стане відмінним помічником в будівельних пригодах, дозволяючи масштабувати та обертати моделі у 3D, зберігати прогрес та насолоджуватися ігровим процесом.

У наборі зустрінуться персонажі LEGO Friends - Пейслі, Елла і Джонатан. Кількість деталей: 185. Розміри моделі: 16 см висотою, 13 см шириною і 12 см глибиною. Це чудовий подарунок на День народження або будь-яку іншу нагоду для дітей віком від 4 років.

 

Придбати конструктор LEGO Friends Дім Пейслі 41724 оптом в Україні дуже легко на сайті Белес.

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: