Конструктор «Подвійний форсаж» Nissan Skyline GT-R (R34)

Артикул:76917
  • Категорія: Категорія А
  • Країна похождення: Чехия

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис

Купуйте конструктор LEGO Speed Champions «Подвійний форсаж» Nissan Skyline GT-R (R34) 76917 оптом за супер ціною.

 

  • Розмір пакунка: 7 x 26 x 14 см
  • Вага: 339 г
  • Кількість деталей: 319 шт.
  • Серія: LEGO Marvel Super Heroes
  • Тематика: Транспорт та техніка
  • Розмір іграшки: 16 см



Цей конструктор LEGO Speed Champions "Подвійний форсаж" надихнутий культовим автомобілем з фільму "Подвійний форсаж". Він пропонує шанувальникам автомобілів та фанатам популярної кінофраншизи можливість спершу скласти цю модель власноруч, а потім насолоджуватися демонстрацією або творчим відтворенням сцен вуличних перегонів.

В цьому захоплюючому наборі передано автентичні деталі реальної моделі Nissan Skyline GT-R (R34), включаючи культові смуги збоку, стильне крило ззаду, характерну решітку радіатора спереду, зачаровуючі колісні арки та навіть каністру з нітропаливом, розташовану на пасажирському сидінні. Це дозволить вам максимально реалістично відтворити зовнішній вигляд авто з фільму.

Основна мініфігурка в наборі - Брайан О'Коннер, може займати місце на водійському сидінні, додаючи ігрової грі більше реалізму та динаміки. Завдяки цьому, фанати автомобільних адреналінових пригод можуть зануритися в ігровий світ, повний вуличних перегонів та екшену.

Кількість деталей у наборі: 319. Завдяки ретельному конструюванню і вірному відтворенню деталей, розмір моделі автомобіля становить 5 х 16 х 7 см. Цей захоплюючий набір буде чудовим подарунком для дітей від 9 років та для всіх, хто цінує вражаючі автомобілі і веселі ігрові можливості.

 

Придбати конструктор LEGO Speed Champions «Подвійний форсаж» Nissan Skyline GT-R (R34) 76917 оптом в Україні дуже легко на сайті Белес.

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: