Конструктор Святковий діснеївський потяг

Артикул:43212
  • Категорія: Категорія А

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис

Купуйте конструктор LEGO Disney Святковий діснеївський потяг 43212 оптом за супер ціною.

 

  • Розмір пакунка: 7 х 35 х 19 см
  • Вага: 630 г
  • Кількість деталей: 200 шт.
  • Серія: LEGO Disney
  • Тематика: Мультфільми, Мультсеріали


Лего Disney Festive Disney Train зачаровує юних прихильників як потягів, так і персонажів Disney. У комплект входить станція, паровозик, 3 острівці для потягів і 6 мініфігурок, серед яких Міккі Маус, Мінні Маус, Ваяна, Пітер Пен, Дзинь-Дзинь і Вуді. Цей захоплюючий набір дозволяє вам разом з дітьми насолоджуватися легкою процедурою складання завдяки додатку LEGO Builder. Цей додаток дозволяє масштабувати та повертати моделі для більшої зручності, допомагаючи малюкам легше сприймати будівельні пригоди.

Даний набір дарує дітям впевненість завдяки захоплюючому геймплею та навичкам будівництва. Кожен кубик для початківців забезпечує міцну основу для творчості. Завдяки присутності персонажа в кожній мішечці, діти можуть миттєво пограти, а потім знову вернутися до складання набору. Велика кількість деталей - 200, а потяг має імпресивні розміри: понад 12 см заввишки, 44 см завдовжки та 5 см завширшки.

Ці набори, призначені для дітей віком від 4 років, дозволяють дорослим разом з малюками насолоджуватися творчістю і розвагами, переживаючи цікаві моменти разом.

Придбати конструктор LEGO Disney Святковий діснеївський потяг 43212 оптом в Україні дуже легко на сайті Белес.

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: