Конструктор Джедайський винищувач Обі-Вана Кенобі

Артикул:75333
  • Категорія: Категорія А

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис

Купуйте конструктор LEGO Star Wars Джедайський винищувач Обі-Вана Кенобі 75333 оптом за супер ціною.

 

Розмір пакунка: 6 x 26 x 19 см

Вага: 385 г

Кількість деталей: 259 шт.

Розмір іграшки: 25 см

Серія: LEGO Star Wars

Тематика: Транспорт


Любителі фільму "Зоряні війни: Атака клонів" отримають можливість використовувати Силу, щоб зібрати неймовірний конструктор LEGO Star Wars - Джедайський винищувач Обі-Вана Кенобі. Цей набір дозволяє піднятися на новий рівень гри, дозволяючи створити власний винищувач за допомогою мініфігурки Обі-Вана, яка поміщається у відкриваючуся кабіну, двох шипових шутерів, висувного шасі, місця для зберігання світлового меча та точки кріплення на крилі для дроїда R4-P17.

В наборі містяться важливі персонажі: мініфігурки Обі-Вана Кенобі та Таун Ве, а також фігурка дроїда-астромеханіка R4-P17. Набір супроводжується пошаговими інструкціями для зручного зібрання, а також додаток LEGO Building Instructions, який надає інтуїтивно зрозумілі інструменти для масштабування та обертання моделей для ще більшої креативності.

Загальна кількість деталей - 282, і результатом їх об'єднання стане вражаючий розмір винищувача - понад 25 см завдовжки. Цей набір стане чудовим подарунком для дітей віком від 7 років, які захоплюються епічним фільмом "Зоряні війни: Атака клонів" та готові поглибитися в захоплюючий світ LEGO.

 

Придбати конструктор LEGO Star Wars Джедайський винищувач Обі-Вана Кенобі 75333 оптом в Україні дуже легко на сайті Белес.

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: