Конструктор Суперсила дракона Ллойда обертання спін-джитсу

Артикул:71779
  • Категорія: Категорія А

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис

Купуйте конструктор LEGO NINJAGO Суперсила дракона Ллойда обертання спін-джитсу 71779 оптом за супер ціною.

 

  • Розмір пакунка: 5 x 21 x 20 см
  • Вага: 90 г
  • Кількість деталей: 56 шт.
  • Серія: LEGO NINJAGO
  • Тематика: Транспорт та техніка



Конструктор "Суперсила дракона Ллойда: обертання спін-джитсу" перетворюється на захопливий ігровий досвід для прихильників ніндзя. Він відкриває широкі можливості для тренування та вдосконалення навичок спін-джитсу, які посилюються магічною силою дракона. Ця набірна іграшка стане чудовим способом не лише розважитися, але й навчити дітей важливим аспектам тренувань та розвитку.

Унікальні можливості обертання додають інтерактивності грі. Діти зможуть відчути себе часткою світу ніндзя, вільно виконуючи рухи та трюки, які вони бачили у своїх улюблених пригодах. Разом з тим, цей конструктор сприяє розвитку моторних навичок, координації рухів та фантазії, роблячи навчання та гру веселим та корисним заняттям для дітей.

Великий ліс, в якому діти матимуть можливість подолати смугу перешкод, стане уявним полем битви для їх ніндзя. Відчуття пригоди та перемоги збуджуватиме їхню увагу та відданість грі, а також сприятиме зміцненню відваги та впевненості в собі.

 

Придбати конструктор LEGO NINJAGO Суперсила дракона Ллойда обертання спін-джитсу 71779 оптом в Україні дуже легко на сайті Белес.

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: