Конструктор Фігурка Капітана Америка для складання

Артикул:76258
  • Категорія: Категорія А

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис

Купуйте конструктор LEGO Super Heroes Фігурка Капітана Америка для складання 76258 оптом за супер ціною.

 

  • Розмір пакунка: 6 x 26 x 19 см
  • Вага: 345 г
  • Кількість деталей: 310 шт.
  • Розмір іграшки: 25 см
  • Серія: LEGO Marvel Super Heroes
  • Тематика: Супергерої


Познайомтеся з LEGO Marvel Super Heroes Фігурка Капітана Америка - це не просто конструктор, а натхнення для безмежної творчості. Ця модель Капітана Америка з серії «Месники» відтворюється з усіма автентичними деталями та повністю рухлива, надаючи безмежні можливості для гри та демонстрації. Митці зборки легко зіграють у різноманітних сценаріях, оскільки фігурка має рухливі плечі, руки, стегна та ноги, дозволяючи відтворювати захоплюючі пози й місії.

Ця портативна іграшкова фігурка наділена всіма характерними рисами Капітана Америка, включаючи його знаменитий щит, який можна прикріпити до рук або спини залежно від обстановки. Додатковий вимір додає цифровий додаток LEGO Builder, де діти можуть за допомогою функції масштабування і обертання в 3D створювати і вдосконалювати свої творіння. Фігурка Капітана Америка сягає понад 25 см заввишки, а кількість деталей складає 310.

Ця захоплююча модель є чудовим подарунком для молодших супергероїв від 8 років, які обожнюють світ Marvel і готові підкорити нові висоти творчості.

 

Придбати конструктор LEGO Super Heroes Фігурка Капітана Америка для складання 76258  оптом в Україні дуже легко на сайті Белес.

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: