Конструктор Пригоди з Луїджі. Стартовий набір

Артикул:71387
  • Категорія: Категорія А

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис

Купуйте конструктор LEGO Super Mario Стартовий набір. Пригоди з Луїджі 71387

оптом за супер ціною.

 

  • Розмір пакунка: 9 x 32 x 26 см
  • Вага: 485 г
  • Кількість деталей: 280 шт.
  • Серія: LEGO Super Mario
  • Тематика: Споруди
  • Електроживлення: 2 AAA (нема у комплекті)

LEGO Super Mario™ дозволить відчути магію всесвіту Super Mario™ в реальному світі. Стартові і додаткові набори, а також набори посилень можна комбінувати для створення своїх унікальних рівнів та надзвичайних пригод.

Комплект LEGO Super Mario™ Пригоди з Луїджі Стартовий набір 71387 включає інтерактивну фігурку Луїджі LEGO®, яка має датчик кольору, ЖК-екран та динамік для відображення реакцій на рухи і звуки з відеоігри. Зберіть різні випробування, що включають обертання, гойдалки та польоти, взаємодію з блоком з питанням та фігурками Йоші, Бум-бума і Гумбо-скелета.

Цей модульний набір складається з 280 елементів і стане чудовим подарунком для творчих дітей від 6 років. Фігурка Луїджі LEGO® працює від двох батарейок AAA (не входять до набору) і надає можливість грати і взаємодіяти з ігровим світом.

Безкоштовний додаток LEGO® Super Mario™ надасть вам інструкції, творчі поради та платформу для обміну ідеями. Створіть свої власні пригоди відповідно до свого бажання!

LEGO є символом найвищої якості в галузі конструкторів, забезпечуючи безпеку і зручність гри. Набори LEGO є сумісними та можуть бути перероблені для найкращого досвіду гри.

Придбати конструктор LEGO LEGO Super Mario Стартовий набір. Пригоди з Луїджі 71387 оптом в Україні дуже легко на сайті Белес.

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: