Конструктор SLUBAN M38-B1070 космічний транспорт, яйце(сюрприз),24шт.(12 видів)в диспл.,20,5-16-27см

Артикул:M38-B1070
  • Країна похождення: КНР
  • Тип упаковки: дисплей

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис

Придбати конструктори Слюбан оптом в Україні простіше ніж здається

Бажаєте розширити каталог власного магазину і привернути щонайменше клієнтів? Замовте конструктори Слубан оптом в Україні на сайті Белес за вигідними цінами. Ці популярні іграшки для малих бездоганно доповнять ваш вибір та принесуть задоволення маленьким покупцям.

Конструктори стали однією з найпопулярніших іграшок серед дітей усіх вікових категорій. Їхній визнання полягає в можливості створення безмежних комбінацій та конструкцій, що розвивають фантазію та творчі вміння малюків. Незалежно від того, чи мріють діти побудувати величезне місто, космічний корабель чи незабутній замок, конструктори завжди стають відмінним інструментом для реалізації їхніх ідей та фантазій.

Доставка по Україні

Ми забезпечуємо доставку у будь-який куточок України. Завдяки розгалуженій мережі складів, доставка іграшок відбувається оперативно та ефективно.

Доставка іграшок по Україні доступна за різними способами: транспортом фірми Белес Україна, іншими транспортними компаніями на ваш вибір або самовивезення. Для отримання додаткової інформації звертайтеся до наших менеджерів.

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: