Конструктор Qman 41108 військовий,транспорт,від 111дет,6видів,кор.,6в1(робот),6шт. в диспл.,33-28-14

Артикул:41108

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис

Купити Конструктор Qman 41108 військовий,транспорт,від 111дет,6видів,кор.,6в1(робот),6шт. в диспл.,33-28-14 оптом за низькою вигідною ціною в інтернет-магазині Белес.

Набір конструктора Qman - це класний вибір для малих, які обожнюють будувати та створювати щось нове. Заснований у 1994 році в Китаї, К'юман прагне порекомендувати високої якості та недорогі альтернативи популярним конструкторським наборам, які захоплюють дітей у світ фантазії та творчості. Набір конструктора Qman виготовлений довговічних матеріалів, що робить його чудовим вибором для подарунка. Завдяки різноманіттю серій, дитина знайде свій улюблений набір К'юман. К'юман поєднує в собі яскравий дизайн, стійкі деталі та легкість складання, що робить гру цікавою та корисною для розвитку здібностей

Доставка по Україні

Ми забезпечуємо доставку по всій Україні. Завдяки розгалуженій мережі складів, доставка іграшок відбувається швидко та ефективно.

Доставка іграшок по Україні доступна за різними способами: транспортом компанії Белес Україна, іншими транспортними компаніями на ваш вибір або самовивезення. Для отримання додаткової інформації звертайтеся до наших менеджерів.

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: