Конструктор Qman 42203 робот, від 72дет., 4 види, кор., 4в1 (робот), 8 шт.в диспл., 38-14-19 см.

Артикул:42203
  • Країна похождення: КНР
  • Тип упаковки: дисплей

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис

Придбати Конструктор Qman 42203 робот, від 72дет., 4 види, кор., 4в1 (робот), 8 шт.в диспл., 38-14-19 см. оптом за доступною супер-ціною в інтернет магазині іграшок Белес.

Конструктор Qman - це захоплюючий спосіб провести час з користю для малечі. Від серій К'юман Combat Zones і К'юман Model Power до Qman Creative Master та Qman Cube of Mechanical Beasts кожна серія дає можливість створити незабутні сюжети. Набір конструктора Qman допомагає удосконалювати логічне мислення, дрібну моторику та творчі здібності. Кьюман завоював відомість завдяки своїй якості та доступності. У кожному наборі К'юман є детальні інструкції, які роблять процес складання простим і зрозумілим навіть для найменших спорудників. Тепер купити конструктор Qman стало ще простіше з Белес. Виберіть іграшки, які принесуть дітям фантастичну радість

Доставка по Україні

Ми забезпечуємо доставку по всій Україні. Завдяки розгалуженій мережі складів, відправка іграшок відбувається оперативно та ефективно.

Доставка іграшок по всій території України доступна за різними способами: транспортом компанії Белес Україна, іншими перевізниками на ваш вибір або самовивезення. Для отримання додаткової інформації звертайтеся до наших менеджерів.

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: