Конструктор Qman 54008 радіокер. 2,4G, машина, підключається до телефону, бат., кор., 52-35-10 см.

Артикул:54008
  • Країна похождення: КНР
  • Тип упаковки: картон

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис

Придбати Конструктор Qman 54008 радіокер. 2,4G, машина, підключається до телефону, бат., кор., 52-35-10 см. оптом за приємною супер-ціною в онлайн магазині Белес.

Набір дитячого конструктора К'юман - це захоплюючий спосіб провести час з користю для малюка. Від серій Qman Combat Zones і К'юман Model Power до Qman Creative Master та Qman Cube of Mechanical Beasts кожна серія надає можливість створити незабутні сюжети. Набір дитячого конструктора Qman допомагає розвивати логічне мислення, дрібну моторику та творчі навички. Кьюман завоював популярність завдяки своїй якості та доступності. У кожному наборі Qman є детальні інструкції, які роблять процес складання простим і зрозумілим навіть для найменших будівельників. Тепер придбати конструктор К'юман стало ще простіше з Белес. Виберіть іграшки, які принесуть дітям незабутню радість

Доставка по Україні

Ми забезпечуємо доставку по всій Україні. Завдяки розгалуженій мережі складів, доставка іграшок відбувається швидко та ефективно.

Доставка іграшок по Україні доступна за різними способами: транспортом компанії Белес Україна, іншими транспортними компаніями на ваш вибір або самовивезення. Для отримання додаткової інформації звертайтеся до наших менеджерів.

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: